avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Buna ziua!
Detin un spatiu comercial pe persoana fizica,care se afla pe terenul primariei.Am incheiat contract de inchiriere al terenului cu primaria pentru care platesc o chirie lunara ,in care e stipulat ca nu am voie sa-l subinchiriez.Doresc sa-mi deschid un bar cu pariuri sportive si aparate cu jocuri. Intrebarea mea este urmatoarea:pot incheia contract de comodat cu societatea mea siea la randul ei cu alte doua societati (pariuri,aparate) pentru asi deschide punct de lucru si ele? precizez ca firma mea va primi un procent din profit.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat si subinchiere Mioara Oprescu Mioara Oprescu Inteleg ca un contract de comodat pentru local comercial in care nu apare scris ca, chiriasul are voie sa subinchirieze nu poate fi folosit in acest scop, ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)