cum aflu ce fel de autorizatii am nevoie la infiintare srl, se primeste de la registrul comertului o dovada in functie de codul caen in care se specifica tipul de autorizatii?
In declaratia model 2 care se completeaza la infiintarea firmei, se bifeaza din start de catre persoana care infiinteaza SRL-ul ca se obliga sa obtina toate avizele necesare care se cer pentru activitatea respectiva. Chiar si daca pe prima pagina a acestei declaratii, in partea de jos se mentioneaza cele 2 coduri CAEN, tot nu este nevoie de avizare distinca din partea altor autoritati.
Insa daca veti presta si comert cu ridicata, presupun dintr-un depozit, va fi nevoie sa va autorizati aceasta activitate la primaria de care apartine sediul respectiv, asa ca asigurati-va ca acel cod CAEN este trecut in certificatul constatator pentru sediul/punctul de lucru unde va fi desfasurata activitatea.
Infiintare firma
AnaMaria08M
Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen
anitsirc
Supun atentiei dvs. urmatorul caz:
[b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management)
[b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)