avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoaterea boxelor la licitatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoaterea boxelor la licitatie

Deoarece numarul boxelor care se gasesc, din constructie, la subsolul blocului este mult mai mic decat numarul proprietarilor, una din doamnele mai nou-venita in imobil, doritoare sa aiba si dumneaei o boxa, solicita presedintelui de asociatie sa demareze scoaterea la licitatie a acestor spatii.Boxele sunt prevazute in planul initial al blocului, au suprafete diferite si sunt compartimentate inca de la inceput, fiecare cu pereti de caramida (ca si blocul), cu geam termopan si calorifer. Proprietarii care au in folosinta boxe platesc lunar chirie fixa. Va rog sa-mi spuneti daca exista o baza legala pentru un astfel de demers si care ar fi pasii prevazuti de legislatia in vigoare.
Cel mai recent răspuns: Fritz32 , utilizator 06:05, 17 Octombrie 2019
Buna dimineata! Ma numesc Claudiu din Jud Bihor. As vrea sa particip la o licitatie ,este vorba de o uscatorie de bloc cu o suprafata de 18m.p.,mention ez faptul ca aceasta nu dispune de nicio utilitatate( apa,canalizare si curent) si are si o intrare prin spatele blocului pe langa cea prevazuta pe casa scarii. Trebuie facuta de la 0. Neavand experienta in acest domeniu m am gandit sa cer ajutor. Nu stiu daca se valorifica la m.p. sau se vinde la suprafata totala cu un pret rezonabil. Cunosc insa faptul ca multa lume liciteaza ,le renoveaza complet si apoi le vand.O afacere buna zic eu. Eu insa as vrea sa castig licitatia ptr ca am nevoi de locuinta ( sunt insurat). De aceea va rog sa ma ajutati si sa mi spuneti care este pretul corect ptr a castiga licitatia. Aceasta este chiar in Oradea, nu in centru dar este o zona bunicica. Va multumesc si astept un raspuns!
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
Fritz32, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu la/pe bloc mioara baditoiu mioara baditoiu Buna ziua, urmeaza sa preiau administratia unui bloc, iar Asociatia respectiva de Proprietari nu detine nici-un leu sume cu destinatii pentru reparatii, sau ... (vezi toată discuția)
Chirie ghena dezafectata ursulina ursulina Bună zua! Sunt administrator la o asociaţie de proprietari şi am următoarea problemă: Ghenele au fost desfiinţate, în sensul că nu se mai folosesc ... (vezi toată discuția)