avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dubla impozitare pentru o masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dubla impozitare pentru o masina

Am o intrebare, daca ma poate cineva ajuta.
Sunt in Germania de 1 an de zile, am masina inscrisa in Romania cu toate taxele platite la zi. Am fost oprit la un cotrol de catre ZOLL unde am fost pus sa platesc inca o data impozitul pentru masina in Germania. Justificarea era ca eram obligat sa inscriu masina in Germania, si cum sunt de un an de zile in Germania o noua lege le permite sa impoziteze masina aici.
Nu stiu de aceasta lege, dar mie mi se parea corect sa primesc eventual o amenda si NU sa fiu pus sa platesc un impozit pentru o masina neinscrisa in Germania.
Este corect cum se procedeaza, sa platesc impozitul pentru aceeasi masina in 2 tari (Romanai si Germania)?

Alte discuții în legătură

Aceeasi masina se poate impozita in 2 tari diferite in acelasi timp? (dubla impozitare) LaurentiuTM LaurentiuTM Masina inscrisa in Romania, achitate taxele la zi si pentru ca am domiciliu in Germania ZOLL-ul de aici vrea sa platesc impozitul pentru masina si in Germania, ... (vezi toată discuția)
Amenda radar ungaria mgordan mgordan Buna, Zilele trecute am primit o amenda de radar in Ungaria (81 km/h in localitate). Amenda este de 45 000 de forinti (aprox. 150 de euro). Momentan nu dispun ... (vezi toată discuția)
Fiscul imi solicita plata impozitului pe doi ani in urma!!!!!!!!!!!!!!!!!! marii_48 marii_48 Buna ziua ! Va rog sa aveti bunavointa de a ma lamuri si pe mine , eventual sa-mi indicati textul de lege care prevede impozitarea pe mijloace ... (vezi toată discuția)