avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Aceeasi masina se poate impozita in 2 tari diferite in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Aceeasi masina se poate impozita in 2 tari diferite in acelasi timp? (dubla impozitare)

Masina inscrisa in Romania, achitate taxele la zi si pentru ca am domiciliu in Germania ZOLL-ul de aici vrea sa platesc impozitul pentru masina si in Germania, este corect?

Alte discuții în legătură

Dubla impozitare pentru o masina LaurentiuTM LaurentiuTM Am o intrebare, daca ma poate cineva ajuta. Sunt in Germania de 1 an de zile, am masina inscrisa in Romania cu toate taxele platite la zi. Am fost oprit la ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in strainatate de cetatean roman cu domiciliu in strainatate gabriela06072002 gabriela06072002 Un membru de familie, plecat din tara de cca 10 ani, cu acte in regula, stabilit in strainatate (casa, loc de munca cu contract, etc) si-a cumparat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Problema la imatriculare masina din ue, la politie, rar rezolvat. delescu andrei delescu andrei Am cumparat o masina din Germania de la un turc. (Mare greseala am facut) Am facut acte in germania, personal. Am adus masina in tara, am circulat cu ea 3 ... (vezi toată discuția)