avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii profesie liberala. cheltuielile deductibile?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

profesie liberala. cheltuielile deductibile?

Sunt sigur ca de subiectul asta trebuie sa fie interesate destul de multe persoane.
CARE SUNT CHELTUIELILE DEDUCTIBILE PENTRU AVOCATII COLABORATORI DE EXEMPLU? AR FI FOARTE BINE SA SE STIE CARE SUNT ACESTEA PENTRU A SE EVITA EVENTUALELE PROBLEME ATUNCI CAND VINE "CONTROLUL".
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:18, 1 Aprilie 2009
Cheltuielile deductibile sunt cele necesare pentru exercitarea profesiei, cu titlu de exemplu, contributiile la Barou si Casa de pensii, asigurararea de raspundere profesionala, chelruieli pentru spatiul unde functioneaza biroul, pentru autoturism, telefon, achixtionarea de rechizite, carti, publicatii juridice etc. Numai ca la stabilirea acestor cheltuieli deductibile exista o mare diferentiere de la o AQdministratie financiara la alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe avocati, cheltuieli deductibile avocati Admin Admin Hai sa ne imaginam ca avocatul x primeste onorariu 1000 de ron. Cate taxe trebuie sa plateasca avocatul ca urmare a onorariului incasat? Sunt curios la ... (vezi toată discuția)
Amortizare cabinet avocat-urgent!!! Dinga Claudiu Dinga Claudiu Sunt uşor confuz în lipsa unor prevederi fiscale limpezi. Speţă: în 2005 am achiziţionat pe cabinet de avocat 2 autoturisme noi, unul cash iar ... (vezi toată discuția)
Stagiatura 2theadvocate 2theadvocate Buna ziua! Ce costuri implica pt un avocat definitiv preluarea unui avocat stagiar, pe parcursul celor 2 ani de stagiatura? Multumesc pt eventualul raspuns. (vezi toată discuția)