avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul pentru incalzire

Cand incepe plata ajutorului pentru incalzire la cei care beneficiaza de ajutor social si cat vor primi ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:46, 12 Noiembrie 2013
Ajutorul de incalzire se acorda pentru perioada noiembrie 2013 - martie 2014.
Intrati pe:
www.avocatnet.ro/content/art...
si gasiti toate detaliile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru incalzire vasyviasu vasyviasu Exemplu:Am o familie compusa din 4 persoane:2 adulti si 2 copii suntem beneficiari de ajutor social in baza legii 416/2001 ,locuim la tara si incalzirea este ... (vezi toată discuția)
Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutor caldura petrovantea12 petrovantea12 Buna ziua, ref la ajutoarele de caldura(pentru incalzirea cu gaz), care sunt criteriile de acordare pentru perioada 2013-2014,se mai acorda? Multumesc! (vezi toată discuția)