Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Cristina_Gabriela1969	                   

Buna ziua,
pana ieri am lucrat la o firma, dar datorita unor motive, mi-am depus demisia. As vrea sa stiu in cit timp(legal) ar trebui sa imi primesc ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina_Gabriela1969	                   

Buna ziua,
pana ieri am lucrat la o firma, dar datorita unor motive, mi-am depus demisia. As vrea sa stiu in cit timp(legal) ar trebui sa imi primesc ... (vezi toată discuția)

lucfelice80	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
mi-am dat demisia in data de 06.09.2013-acordul partilor- dar motivul a fost pt ca desi eram angajat ... (vezi toată discuția)
	                    lucfelice80	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
mi-am dat demisia in data de 06.09.2013-acordul partilor- dar motivul a fost pt ca desi eram angajat ... (vezi toată discuția)

ionemari	                   

sotul si-a incetat contractual de munca la angajator cu art 55, lit,b(cu acordul partilor),dar au trecut cele 30zile in care angajatorul trebuia sa ii ... (vezi toată discuția)
	                    ionemari	                   

sotul si-a incetat contractual de munca la angajator cu art 55, lit,b(cu acordul partilor),dar au trecut cele 30zile in care angajatorul trebuia sa ii ... (vezi toată discuția)