avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazier actualizat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazier actualizat

am avut un proces saptamana trecuta,pronuntarea fiind astazi,dar au amanat pronuntarea cu 9 zile....judecatorul poate sa ceara un cazier actualizat sau daca vrea sa obtina cazierul actualizat trebuie sa repuna in rol dosarul?

Alte discuții în legătură

Judecatorul poate sa ceara cazier actualizat singur sau trebuie sa reuneasca copletul? oltul oltul am avut un proces saptamana trecuta,pronuntarea fiind astazi,dar au amanat pronuntarea cu 9 zile....judecatorul poate sa ceara un cazier actualizat sau daca ... (vezi toată discuția)
Se poate amana un dosar repus pe rol? oltul oltul de obicei dupa repunerea pe rol a unui dosar (in vederea discutarii schimbarii incadrarii juridice si pt obtinerea unui cazier actualizat) se poate cere un ... (vezi toată discuția)
Juridice horenciuc valentina horenciuc valentina Am un dosar la judecatorie care a ramas in pronuntare in data de 21 .09.2010, urmand a mi se comunica hotararea pe care nu am primit-o inca.Am intrebat la ... (vezi toată discuția)