avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecatorul poate sa ceara cazier actualizat singur ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecatorul poate sa ceara cazier actualizat singur sau trebuie sa reuneasca copletul?

am avut un proces saptamana trecuta,pronuntarea fiind astazi,dar au amanat pronuntarea cu 9 zile....judecatorul poate sa ceara un cazier actualizat sau daca vrea sa obtina cazierul actualizat trebuie sa repuna in rol dosarul?

Cel mai recent răspuns: Oana-Maria Pitiritean , Avocat 08:42, 14 Noiembrie 2013
Dupa ce judecatorul a ramas in pronuntare nu se mai pot depune la dosar inscrisuri noi, inclusiv cazierul. Singura posibilitate pentru a putea solicita cazierul actualizat este repunerea cauzei pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier actualizat oltul oltul am avut un proces saptamana trecuta,pronuntarea fiind astazi,dar au amanat pronuntarea cu 9 zile....judecatorul poate sa ceara un cazier actualizat sau daca ... (vezi toată discuția)
Cerere repunere pe rol bocutant33 bocutant33 Cerere repunere pe rol Buna ziua, imi poate da cineva un model pentru o cerere de repunere pe rol, a procesului caruia i-a fost amanata pronunţarea în ... (vezi toată discuția)
Tranzactie eronata - remedii ileana7 ileana7 La un proces civil am incheiat tranzactie pe dezbaterea succesiuni. In tranzactia semnata si depusa la dosar s-au gresit cotele de pe urma parintilor, eu ... (vezi toată discuția)