avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solicitare copie contract din partea asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solicitare copie contract din partea asociatiei

M-am mutat de curand intr-un bloc,din capitala,si la asociatia de locatari mi-a cerut contractul casei(copie),este corect?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:24, 15 Noiembrie 2013
Da, este corect. Trebuie sa faceti dovada calitatii de proprietar.
In HG 1588/2007 cu normele de aplicare a Legii 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari se spune la:
art. 12.
B. Obligatii ale proprietarilor
[....]
g) la dobandirea proprietatii, sa depuna in copie, la asociatie, actul de proprietate;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de locatari stefana88 stefana88 Buna ziua! Ce acte sunt necesare pentru a infiinta o asociatie de locatari si care sunt pasii care trebuie urmati? Multumesc! (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari infiintata fara adunare generala cu vot lmt lmt Buna ziua, M-am mutat de curand intr-un bloc nou construit. Noi vecinii nu ne cunoastem intre noi insa peste noapte, s-a autonumit un presedinte de bloc care ... (vezi toată discuția)
Legislatie parti comune la bloc cprn1992 cprn1992 buna ziua! care este legea ce stipuleaza despre partile comune la care au dreptul toti locatarii de la bloc? multumesc!! (vezi toată discuția)