Daca celelalte date sunt corecte (CNP, adresa, etc) nu cred ca veti avea probleme.
NU ati fi fost admisa pentru sustinerea probei teoretice daca exista vreun incovenient lipsa unei litere.
Totusi, faceti o sesizare privind aceasta neconcordanta pentru a nu apare cu aceasta greseala si in permisul de conducere.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2013 cyan, moderator
Celalte sunt scrise corect, mai putin prenumele, in fisa apare doar primul prenume, in situatia in care eu am doua, mi-e frica sa fac contestatie pt ca as putea fi respins si pierd timp, sau exista problema sa nu mai iau sala.
Nu aveti de ce sa va fie teama. Nu fac altceva decat sa corecteze o greseala materiala. Daca in fisa numele este gresit este posibil sa apara si pe permis la fel.
Nu este vorba despre asta.
Daca se sesizeaza la un control in trafic ca datele de identitate din permis nu corespund cu cele din actul de identitate, permisul de conducere se retine.
hg 1391-raoug195
Art. 189. – (1) Politistul rutier este obligat, ca atunci când verifica documentele unui conducator de autovehicul sau tramvai, sa urmareasca daca exista concordanta între datele înscrise în actul de identitate si cele din permisul de conducere. În cazul în care constata neconcordante referitoare la nume, prenume, domiciliu sau resedinta, precum si în cazul în care termenul de valabilitate a expirat, politistul rutier este obligat sa retina permisul de conducere si sa elibereze dovada înlocuitoare a acestuia cu drept de circulatie de 15 zile.
Urmeaza apoi drumuri pentru refacerea permisului de conducere, etc, etc.