Buna seara.
Daca la adunarea generala a asociatiei de proprietari s-au stabilit anumite masuri pt. toti locatarii, iar administratora nu le pune in practica, ce masuri se pot lua impotriva administratorei?
De exemplu:
La noi in bloc sau montat camere de luat vederi in scara si sau stabilit anumite sanctiuni pt. cei care fumeaza si sunt vazuti pe camere.
Adminstratora nu a pus in practica aceste sanctiuni. Ce se poate face ca ea sa respecte ceea ce s-a stabilit la sedinta.
Va multumesc.
pai asa e..mai bine sa facem kaka si si scuipam in scara...nimeni nu ne poate face nimic....candva sa hotarat ca detinatorii de animale din bloc sa plateasca 1.50 ron...si se plateste... cai care fac mizerie...poate sa faca in continuare...trebuie sa le accepta... nu?daca asa gandim,o sa faca si pisi in fata usii... si noi trebuie sa stam si sa zambim? in loc sa le disciplinam?
@bandi2, stii cum este la noi pe forum (cred ca si pe altele este la fel): ati intrebat si vi s-a raspuns cam cum procedam noi, dar nu trebuie sa faceti la fel, aveti si alte optiuni... In principiu aveti dreptate si personal va inteleg. Si noi vrem sa punem 2-3 camere la intrarea in bloc, la lift, la sediu, dar nu avem de gand sa aplicam amenzi pecuniare, ci suturi la partea posterioara si huiduielile de rigoare - necontand sex-ul si varsta. Va mai povestesc eu cu rezultatele obtinute!!!
Nu trebuie sa le accepte, dar cine raspunde in asociatia dv. de punerea in practica a acestor hotarari ciudate este comitetul executiv si presedintele, nu administratorul.
Comitetul executiv sa vizioneze imaginile video, sa faca PV de "amendare" a impricinatilor si sa i-l inmaneze administratorului care sa puna pe liste "amenzile". Astfel are si omul o justificare pentru sumele puse pe liste.
Asta trebuie sa faceti, cei care iau hotarari si arunca pisica in capul altuia. Fiecare sa raspunda pentru ce decizie ia in viata asta.
da..mersi. dar asa e la noi...fara sa sa zicem nu amenda...dar fara sa suporti unele consecinte,nu poti sa mai civilizezi lumea...daca ei vad ca se pune cu 10 ron in plus la cheltuieli,la o rubrica unde de exemplu aparem cei cu boxa si cei cu caini,sa apara cei care fac mizerie,stau seara pana la 23-24, in scara si fumeza...sa apara cu cate 10 ron,sau 30...depinde... sa vedeti,ca dupa un timp,fumatul in scara o sa devina costisitor....cu vorba buna si noi am incercat...dar sant unii care ne si injura... deci....
eu stau la pater...si seara se aduna 3-4 indivizi,din bloc,sa bea si sa fumeze...pe hol.sau pe scari...sa nu mi spuna cineva ca e normal..adica eu nu merg la ei la nu stiu ce etaj,sa deranjez...tot asa si eu am dreptul la liniste.de aceea sa si montat camere de supraveghere...sa monitorizam cine ca face..si sa luam masuri...ca nu am dat 2000 ron numai de dragul sa le vad cum beau in hol. cei din comitet,unde sant si eu,am hotarat sactiuni ptr cei care nu respecta ordinea.eu cred ca e f. clar.
Da, e foarte clar. Cu atat mai mult cu cat sunteti in comitet.
Vizionati, asa cum v-am spus, imaginile video, faceti PV semnat de membrii comitetului si presedintele asociatiei, stampilati-l.
In acest moment PV devine un act oficial si in baza lui administratorul pune pe liste sumele pe care le-ati scris in PV, nu altele.