avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am dat in judecata DGFP si Directia de inmatriculari auto in vederea inmatricularii unui autoturism fara plata taxei auto. Intr-un final, deoarece termenul de judecata era foarte indepartat, am inmatriculat masina si am modificat cererea de chemare in judecata, implicand si Administartia Fondului pentru Mediu. La termenul de judecata mi s-a dat solutia de amanare "pentru ca reclamantul să depună diferenţa taxei judiciare de timbru, aferentă modificării acţiunii, pentru comunicarea întâmpinării şi cererea de chemare în garanţie şi pentru citarea chematei în garanţie Administraţia Fondului pentru Mediu"
Va rog sa-mi spuneti ce documente mai trebuie sa mai depun eu (in afara de acea taxa de timbru). Comunicarea întâmpinării şi cererea de chemare în garanţie şi citarea chematei în garanţie Administraţia Fondului pentru Mediu o face tribunalul, sau trebuie sa mai depun eu ceva?


Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu jacquelline jacquelline In luna ianuarie m actionat in judecata prefectura si serviciul de inmatriculari in vederea inmatricularii unui autoturism fara plata taxei pentru mediu. Avand ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)