Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Adrian Voican 
	    	Avocat

Adrian Voican 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Adrian Voican 
	    	Avocat

Adrian Voican 
	    	Avocat	    

Domnule coleg solicitantul preciza i sa dat o textare din fisa postului , respectivul nu reuseste sa treaca examenul, deci nu era vorba de o sanctiune disciplinara caci nu a comis nici o abatere ci nu a reusit la examen.
Nu cred ca era vorba despre concedierea in baza art.61 lit.d C.mun., ci de retrogradarea din functie - sanctiune prevazuta de art.264 alin.1 lit.c C.mun.
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

adriana81taicuta	                   

Buna seara,
1) La servici am fost chemata intr-o sedinta unde mi s-a adus la cunostiinta nerealizarea targhetului si mi s-a spus ca am doua posibilitati imi ... (vezi toată discuția)
	                    adriana81taicuta	                   

Buna seara,
1) La servici am fost chemata intr-o sedinta unde mi s-a adus la cunostiinta nerealizarea targhetului si mi s-a spus ca am doua posibilitati imi ... (vezi toată discuția)

atanasoaie	                   

O persoana angajata ca sofer (cu contract de munca pe perioada nedeterminata) la o firma ajunge la neantelegeri cu conducerea . I s-a propus trecere pe o alta ... (vezi toată discuția)
	                    atanasoaie	                   

O persoana angajata ca sofer (cu contract de munca pe perioada nedeterminata) la o firma ajunge la neantelegeri cu conducerea . I s-a propus trecere pe o alta ... (vezi toată discuția)

CiprianeIoniță	                   

Bună seara, Ma interesează cum pot concedia un angajat care nu da randament în ceea ce privește producția, dar în temeiul legii?Menționez ca i-am făcut ... (vezi toată discuția)
	                    CiprianeIoniță	                   

Bună seara, Ma interesează cum pot concedia un angajat care nu da randament în ceea ce privește producția, dar în temeiul legii?Menționez ca i-am făcut ... (vezi toată discuția)