avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Discreditare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Discreditare

Buna ziua, am si o intrebare ca si restul celor de aici .
Am o firma , langa mine este normal o firma concurenta care distribuie pliante si flayere cu serviciile oferite de ei.
Cum pune un om piciorul pe scara de la ofice-ul meu , persoana care imparte flayere si apuca si spune ca pot benefiacia de aceleasi servici si la ei .
In felul acesta mi-au speriat clienti .
Imi spuneti va rog ce pot face sa ii domolesc ?
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: apr0ape_om , utilizator 15:43, 18 Noiembrie 2013
Pentru a va putea raspunde, completati, detaliatii despre natura serviciilor oferite atat de dumneavoastra cat si de presupusii concurenti.
pai amandoi avem cam aceleasi obiecte de activitate ; productie publicitară, inființari firme , stampile si activități de pregatire si fotocopiere a documentelor .
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen intreprindere individuala rusugaby rusugaby Buna ziua, As dori sa infiintez o intreprindere individuala cu ajutorul careia sa intreprind urmatoarele activitati: * Multiplicari (Xerox) alb-negru si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen? florin89 florin89 Buna ziua, Ce coduri caen trebuie autorizate pentru a putea desfasura urmatoarele activitati? * Multiplicari (Xerox) alb-negru si color * ... (vezi toată discuția)
Returnare taxa de inscriere madalina-9 madalina-9 Buna ziua.Am fost acostata pe o strada din Iasi de un tanar care mi-a oferit un pliant publicitar despre o firma ce realizeaza fotografii pentru anumitte ... (vezi toată discuția)