avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda teren agricol nelucrat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda teren agricol nelucrat

Imi amintesc ca in urma cu vreo 2 ani a aparut un proiect de OUG care prevedea amenzi pentru proprietarii care detin teren agricol si nu il lucreaza. Stiti cumva daca aceasta idee a depasit stadiul de proiect?
www.avocatnet.ro/content/art...

Ma intereseaza din urmatorul motiv: bunica mea detine in proprietate un teren arabil de parox 0.5ha in intravilan (care e de fapt gradina casei in care locuieste). Pana anul acesta terenul a fost cultivat. Din cauza varstei inaintate (86 de ani), bunica nu mai poate lucra terenul, iar familia nu o poate ajuta pentru ca locuim in alta localitate. As vrea sa stiu daca sputem primi vreo amenda in cazul in care lasam terenul necultivat.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Interpretare: registru agrigol anii 1986 - 1990-lot folosinta-casa-total intravilan soparla62 soparla62 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema : Registrul Agricol din anii 1986-1990 pe care nu stiu sa-l interpretez. Cap.2. Terenurile Gospodariei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren leusan leusan Bunicul mei patern a detinut mai multe terenuri atat intravilane cat si extravilane ,pe raza unei comune,care au fost preluate abuzivc odata cu ... (vezi toată discuția)