avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire cu bucluc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire cu bucluc

buna seara.. sa intru direct in subiect sa nu va plictisesc,suntem 3 frati,2 frati au semnat un contract de vanzare cumparare pt o matusa sa devina proprietara asupra unei case a bunicului,eu nu am semnat si totusi matusa a facut act de vanzare -cumparare pe mine m-au exclus ca si cum nu as fi existat:intrebare :pot sa desfiintez actul de vanzare daca si cei doi frati ai mei sunt de acord??????s-au pot singur ?????multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters114404 , utilizator 18:32, 18 Noiembrie 2013
Puteti si singur.
Catati un avocat caruia sa ii spuneti cele mentionate mai sus. Dupa parerea mea eu cred ca daca fratii dvs.au hotarat ce sa faca cu partea lor de mostenire, atunci si dvs.aveati dreptul sa decideti pentru partea dvs. S-a facut o ilegalitate si aveti tot dreptul sa va cautati dreptatea in instanta.Veti avea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mostenire petrolul30 petrolul30 Buna ziua, Am si eu o problema de lamurit, daca ma puteti ajuta. Bunicul meu are 2 copii: baiat (tatal meu) si fata. Bunica mea a murit de mult timp. ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmez pentru a intra in posesia unui teren din partea bunicilor! K_RBON K_RBON Tin sa mentionez ca ambii bunici sunt in viata! Dintr-o curte de 1000 m bunicii mei doresc sa-mi lase mostenire jumatate (500 m) . De specificat ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Bolnav si fara drepturi.. dragoru dragoru buna seara!!sa nu va plictisesc intru direct in subiect...suntem 3 frati,doi dintre frati au cedat dreptul lor dintr-o mostenire unei matusi,unul dintre frati ... (vezi toată discuția)