avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

buna seara , anul asta mi-a venit o executare silita ( datorita unui contract facut de un var de-al meu cu o firma de leasing unde eu am fost trecut pe biletul la ordin ca avalist ) , i-am facut o plangere penala acestuia pentru inselaciune , acum au venit cei de la DNA peste el ...( el avand mult mai multe probleme de evaziune , cecuri fara acoperire , neplata TVA , credite de milioane de euro ...etc .) nu pot sista cumva poprirea de pe salariul meu daca acest domn e urmarit penal ?
in cazul in care nu mai am loc de munca si nu am nici un bun pe nume , ce se intampla daca nu mai au de unde sa imi opreasca bani cei de la executor ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 07:37, 19 Noiembrie 2013
Nu se intampla nimic daca nu au ce sa execute, nu au ce sa execute, nu exista inchisoarea datornicilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo avalizat liviu2011 liviu2011 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)
Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire dralexandru dralexandru Buna seara. Va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema pentru ca sincer nu stiu ce sa mai fac! Acum ceva timp am inchiriat cateva echipamente pentru o ... (vezi toată discuția)