avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

buna seara , anul asta mi-a venit o executare silita ( datorita unui contract facut de un var de-al meu cu o firma de leasing unde eu am fost trecut pe biletul la ordin ca avalist ) , i-am facut o plangere penala acestuia pentru inselaciune , acum au venit cei de la DNA peste el ...( el avand mult mai multe probleme de evaziune , cecuri fara acoperire , neplata TVA , credite de milioane de euro ...etc .) nu pot sista cumva poprirea de pe salariul meu daca acest domn e urmarit penal ?
in cazul in care nu mai am loc de munca si nu am nici un bun pe nume , ce se intampla daca nu mai au de unde sa imi opreasca bani cei de la executor ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 07:37, 19 Noiembrie 2013
Nu se intampla nimic daca nu au ce sa execute, nu au ce sa execute, nu exista inchisoarea datornicilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo avalizat liviu2011 liviu2011 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)
Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire dralexandru dralexandru Buna seara. Va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema pentru ca sincer nu stiu ce sa mai fac! Acum ceva timp am inchiriat cateva echipamente pentru o ... (vezi toată discuția)