avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Retragere declaratie notariala pe propria raspundere
Discuție deschisă în Executare silită

Retragere declaratie notariala pe propria raspundere

Buna ziua.
In urma cu un an am incheiat o declaratie notariala pe propria raspundere pentru o suma de 5300Ron. Aceasta a fost incheiata ca urmare a unor presiuni si amenintari. Am achitat 400 de ron prin banca, apoi in august anul acesta inca 1800ron (de doua ori cate 900 ron) direct acelei persoane, fara acte. Acum nu recunoaste platile facute si a inceput executarea silita. Intrebarea mea este daca se poate si care este procedura de retragere a acelei declaratii notariale si cum pot impiedica executarea silita? Trebuie sa dovedesc ca acea declaratie am dat-o ca urmare a unor amenintari sau se poate retrage pur si simplu?
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:05, 21 Noiembrie 2013
Trebuie sa contestati executarea si sa va straduiti sa dovediti acele plati, alta cale nu aveti, altfel veti plati toti banii plus cheltuielile de executare.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
1. sa inteleg ca acea declaratie nu poate fi retrasa si nici contestata?
2. cum se procedeaza pentru a contesta executarea silita?
Ce scrie mai exact in acea declaratie ?
Cum e cu executarea, ce acte de executare au fost facute pana acum , ati primit somatie de la executor, cand ?
scrie ca eu recunosc debitul pe care il am fata de ... in valoare de 5300 de lei si ca ma oblig sa il achit in 3 luni si sunt de acord ca in caz contrar sa raspund patrimonial. am primit somatie de la executor si adresa de proprire salariu. ce pot fac
E in fapt un contract de imprumut. Daca ati platit fara acte ati facut o prostie si trebuie sa mai platiti o data.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ... Flovyo Flovyo Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti. Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare achitate direct creditorului lolo0112 lolo0112 in baza unui contract de vanzare-cumparare, o persoana a fost obligata la plata unei sume de bani. intrucat aceasta suma nu a fost platita, s-a formulat o ... (vezi toată discuția)
Important. bună ziua. am plătit în termenul de 15 zile de la primirea ... caef caef Bună ziua. Am plătit în termenul de 15 zile de la primirea somației toată suma din creditul scadent+cheltuielile de judecata pentru a opri executarea ... (vezi toată discuția)