avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

executari silite

Buna ziua. As dori sa aflu. in cazul unei hotariri de executare silita, ce anume se poate executa pentru un credit de consum, eu nefiind propietar, si neavind bunuri pe numele meu. Locuind in casa parintilor mei, pot fi executate bunuri de acolo.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:13, 20 Noiembrie 2013
nu pot executa bunurile altor persoane, dar va pot urmari bunurile si veniturile prezente si viitoare ...
Bunurile parintilor nu pot fi executare, decat in situatia in care au calitatea de codebitori/coplatitori/garanti. In caz contrar, numai bunurile si veniturile dvs. se pot executa.
Daca nu exista acte pentru bunurile existente la adresa de domiciliu a celui executat silit. acesta nefiind proprietar la acea adresa, pot fi executate acele bunuri, sau se presupune ca sint ale proprietarului?
Se presupune ca sunt ale proprietarului
Presupunind ca executorul va incerca sa execute acele bunuri, cum ma pot apara? Proprietatea unde sint acele fiind a mamei mele, avind si eu domiciliu stabil acolo. Se va face executorul vinovat de vreun abuz?

Alte discuții în legătură

Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Rata neplatita dana37 dana37 Buna ziua!As dori sa stiu ce mi s.ar putea intampla in cazul in care am o datorie la Piraeus Bank de 3.000 ron pe care nu o pot achita.De 2 ani primesc ... (vezi toată discuția)
Executare silita ion1822 ion1822 sunt codebitor la un credit prin prima casa in cazul in care nu plateste debitorul rate si se va ajunge la executare silita ,eu daca la momentul respectiv nu ... (vezi toată discuția)