avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestari servicii intracomunitare de o societate ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestari servicii intracomunitare de o societate neplatitoare de TVA

Buna ziua,

Am o problema pe care nu o pot rezolva decat daca imi rezerv mai mult timp.. ceea ce nu prea am. Pe scurt:
Am preluat de curand o societate care este neplatitoare de TVA. Pana acum a facturat unei societati din Hong Kong ( asta din ce am vazut in dosarele primite). In luna octombrie are facturi pentru aceeasi societate dar la adresa apare Cipru. Avand in vedere ca factureaza servicii online ( pentru publicitate ) si pentru ca nu am date pe facturi ( cod TVA ) pentru unicul client.. :( intrebarea mea este una singura: era obligata sa obtina cod valid ROI inainte de a factura? Ce pot face acum daca am preluat societatea aceasta, in aceasta situatie?? sunt amenzi??
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2013
ContSters229141, utilizator

Alte discuții în legătură

E-factura pentru facturarea clientilor din afara romaniei? andreea.mocioiu@voxsolutions.co andreea.mocioiu@voxsolutions.co Trebuie sa transmit facturile prin E-factura daca factureaz o entitate din afara Romaniei? Mentionez ca serviciile prestate sunt de tip contabilitate, HR, ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)