avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări doinitaa
                      Utilizator

doinitaa
                      Utilizator                    

irinacraciun	                   

Buna ziua, 
In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)
	                    irinacraciun	                   

Buna ziua, 
In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)

Otomega25	                   

Am un credit la o banca, merg cu o restanta de aprox 1200€ de câteva luna dar plătesc... uneori mai mult decât rata 200€ alteori mai puțin iar datele ... (vezi toată discuția)
	                    Otomega25	                   

Am un credit la o banca, merg cu o restanta de aprox 1200€ de câteva luna dar plătesc... uneori mai mult decât rata 200€ alteori mai puțin iar datele ... (vezi toată discuția)

Spantzy	                   

daca am avut un credit in 2009 si nu l-am mai platit de 6 ani ma poate executa silit in anul 2016? a venit acum o executare silita. (vezi toată discuția)
	                    Spantzy	                   

daca am avut un credit in 2009 si nu l-am mai platit de 6 ani ma poate executa silit in anul 2016? a venit acum o executare silita. (vezi toată discuția)