avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit hotarare de executare silita . Va atasez ce scrie pe site-ul judecatoriei ''Admite cererea formulată de Biroul executorului judecătoresc.... Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit ...04.12.2008 în folosul creditorului SECAPITAL S.A.R.L. prin SC KRUK ROMANIA SRL, debitor..... Urmărirea se încuviinţează pentru suma de ...., reprezentând debit precum şi pentru cheltuielile de executare silită ce vor fi stabilite de executorul judecătoresc. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac. ''. Intre timp eu nu am primit nicio notificare de la Kruk, sau citatie . Intrebarea mea este: Au dreptul cei de la Kruk sa ceara executarea silita din moment ce eu nu am semnat nimic cu ei? si ceea ce ma intereseaza in mod special in cazul in care voi cumpara o locuinta sau ma voi angaja ce se va intampla? se poate sa imi puna proprire sau sa scoata la licitatie locuinta ? va multumesc !
Cel mai recent răspuns: irinacraciun , utilizator 16:21, 24 Martie 2015
Au dreptul cei de la Kruk sa ceara executarea silita din moment ce eu nu am semnat nimic cu ei?

Da,respectiva firma are dreptul sa ceara executarea dvs silita,in temeiul cererii adresate de creditor
Creditorul,cu scopul legitim de recuperare credit nerambursat a declinat responsabilitatea recuperarii debitului in favoarea firmei de recuperare mentionate de dvs
|Procedura de executare silita se demareaza la cererea creditorului
Tot creditorul este acela care poate sa staruie diferite perioade de timp in cererea de executare silita,astfel incat recuperatorul sa execute eventuale bunuri ce pot intra in evidenta dvs fiscala -bunuri mobile,imobile,conturi,drepturi salariale
Mulțumesc pt răspuns. exista posibilitatea ca aceasta datorie sa se prescrie? Dacă da după cât timp? Și Cum pot verifica dacă s.a prescris?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe bunurile parintilor mw.didi mw.didi Buna Seara, Recent, tatal meu a primit o vizita din partea unui Judecator de executare silita, aducandu-i la cunostinta faptul ca in luna Decembrie, a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters140523 ContSters140523 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de X, pentru creditoarea si privind pe debitoarea ME. Încuviinţează executarea ... (vezi toată discuția)
Daca debitorul este declarat insolvabil voi mai putea recupera sumele cand va deveni solvabil? desirelia75 desirelia75 am de recuperat ch de judecata.am fost la executor, au trecut 3 ani si nu a putut fi executat deoarece nu are bunuri sau venituri pe numele sau.executorul va ... (vezi toată discuția)