Buna ziua
In anul 2007 am fost acuzat de talharie(fapta necomisa) achitarea fiind 4ANI JUMATE SUSPENDARE...,partea vatamata declara:am fost batut si talharit ....Adevarul :am imprumutat un telefon de la el pana a doua zi dimineata..., El in acea zi sa dus la politie declarand lucrurile astea...as vrea sa stiu daca mai pot face ceva ,sa dau statu in judecata..sa il dau pe el in judecata..Mentionez ca am vb cu el si cu mama lui si au acceptat sa mearga la tribunal sa spuna adevarul... VA ROG sa ma indrumati si sa ma ajutati ... multumesc pentru rabdare.
Exista contradictii in prezentarea dv "achitarea fiind 4ANI JUMATE SUSPENDARE."
In cazul mentionat nu autoritatea statului este responsabila,deoarece completul de judecata a analizat si solutionat cauza in raport de plangere si de probele declaratiile partilor si martorilor
Daca apreciati ca detineti probe temeinice ,aveti dreptul sa formulati plangere impotriva acelora care prin declaratii in fata organelor de politie si in fata instantei au declarat aspecte neconforme cu realitatea,in temeiul carora in final instanta a dispus condamnarea la 4ANI
JUMATE SUSPENDARE
multumesc pentru raspuns,mentionez ca am 3 martori ..unul din ei fiind sotia mea in present
cunoasteti pe cinava care ar vrea sa se implice in acest caz?,....poate sa imi spuna cat mar costa (sau poate sa fie platit la sfarsitul cazului) VA MULTUMESC