avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL in inactivitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL in inactivitate


buna ziua. am avut un magazin de tip plafar... cand a venit criza si taxa forfetara..l am inchis,ca mergeam in pierdere.asta in 2009.07. nu am fost platitor TVA,nu am avut angajati,si am obtinut si regimul derogatoriu,deoarece nu am avut datorii la fisc. anul acesta,am depus ultimul bilant,in luna mai. de atunci probabil,m au pus la inactivi. nu e nici o problema,ca nici nu mai sant in tara,si nu mai fac niciodata vre o activitate, nu inteleg,a aparut un nou proiect de lege ca daca sant inactiv...tot nu sant? sau ce vor?


Alte discuții în legătură

Srl in inactivitate bandi2 bandi2 buna ziua. am avut un magazin de tip plafar... cand a venit criza si taxa forfetara..l am inchis,ca mergeam in pierdere.asta in 2009.07. nu am fost platitor ... (vezi toată discuția)
A expirat suspendarea bandi2 bandi2 buna ziua. am avut un mic magazin tip plafar..in2010/05 am suspendat activitatea,cu regim derogatoriu..adica nu am datorii la stat.nu am fost platitor de ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate bandi2 bandi2 buna.vreau sa intreb,am un magazin de prod naturiste...si nu merge vanzarea,de vre o 2 luni, si ma gandesc sa suspend activitatea. mai platesc taxa forfetara ... (vezi toată discuția)