avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Bunaziua as dori sa intreb si eu ceva , mama mea a fost concediata in timpul concediului medical ulterior ea a dat in judecata societatea unde a lucrat si a cistigat procesul cu societatea , a cistigat plata salarilor de cind a fost disponibilizata , itrebarea mea este daca a cistigat plata salarilor ieste ca si cum ar fi lucrat consecutiv deci are acelasi drepturi as dori sa stiu daca acesta include inclusiv concediul de odihna si prime multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 22 Noiembrie 2013
Anularea deciziei de concediere inseamna ca mama dvs are in continuare calitatea de salariat pana la incetarea raporturilor de munca.

Potrivit Codului muncii, un salariat are dreptul la concediu de odihna anual, precum si alte drepturi prevazute de lege sau de contractele colective de munca aplicabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Patrick56 Patrick56 bunaziua am si eu o intrebare mama am dat societatea unde a lucrat in judecata pentru ca a dato afara in timpul concediul medical si ala luat fortat de ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate ContSters111252 ContSters111252 Daca inchid o societate comerciala care are un angajat cum trebuie sa procedez pentru a desface contractul de munca al acestuia? Ce documente trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Concediere kasandrad kasandrad bunaziua as dori raspunsul la urm intrebare mama mea a fost concediata cind era in concediul medical este legal acest lucru conform art65 alim1 , daca nu pot ... (vezi toată discuția)