avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere anulata ca insuficient timbrata, reexaminare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere anulata ca insuficient timbrata, reexaminare

Buna ziua, am o actiune care s-a respins ca" insuficient timbrata, cu drept de reexaminare in 15 zile de la comunicare", cererea a fost depusa in data de 07.10.2013, am timbrat cu suma de 50 lei, nu am mai depus si timbru judiciar (stiam ca nu trebuie), ce pot sa fac acum?
Sa depun o cerere de reexaminare si sa completez cu diferenta de taxa cum a solicitat instanta?(sper ca scrie in hotarare ca nu stiu cu cat sa timbrez :( )
Sau mai depun o data actiunea?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:19, 20 Noiembrie 2013
se completeaza; dar despre ce actiune este vorba ?ca sa puteti sti cat se timbreaza
O taxa de poluare, stiam ca este de 50 lei taxa judiciara de timbru, poate trebuia si timbru, sau poate timbrata la valoare?
Multumesc pt. ajutor
Faceti alta actiune si timbrati conform sumei stabilite prin citatia care o veti primi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune timbrata insuficient marinelapolescu marinelapolescu Buna, Ce se intampla daca am depus o somatie (og.119/2007) am timbrat 39 lei + 0.30 lei...si mi-au trimis in citatie mentiunea ca mai trebuie achitat 5,7 ... (vezi toată discuția)
Model formulare apel ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare art 200 ContSters159316 ContSters159316 in cazul unei cereri de reexaminare se mai poate acorda un termen pentru probe sau alt motiv? codul de procedura zice ca cererea de reexaminare se judeca cu ... (vezi toată discuția)