avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se platesc taxe in plus la cumparaturile online din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se platesc taxe in plus la cumparaturile online din SUA?

Buna ziua, am aceasta nelamurire: la cumparaturile efectuate online pe diverse site-uri, urmand ca produsele sa fie expediate din SUA (California), pe langa pretul afisat pe site al produsului si pretul de shipping, se platesc si alte taxe ori impozite, odata ajuns coletul in tara? Mentionez ca este vorba de haine, si de o cantitate foarte mica - 2 bucati, insa nu cunosc daca se mai aplica pe langa pretul si costul deja afisat, si alte taxe.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Colet blocat in vama/dhl pentru shipping gratuit si un produs gratuit inclus in factura...? csoreanu csoreanu Buna ziua - am un colet care vine din strainatate cu DHL-ul, mi s-a comunicat ca nu se poate face vama pentru ca, din cele doua produse din colet, unul este cu ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in acest caz? - inselatorie online bia99 bia99 buna ziua, am achizitionat de pe un site online o tableta in valoare de 1500 ron, insa am primit o replica. ce as putea face in acest caz ? am sa incerc sa ... (vezi toată discuția)
O firma poate refuza sa vanda catre alta firma? ContSters477326 ContSters477326 Buna ziua, am o societate comerciala care practica comert cu ridicata (evident, doar catre alte societati), am dreptul sa refuz o firma care imi plaseaza o ... (vezi toată discuția)