avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am voie sa dau o procura la o masina cumparata ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am voie sa dau o procura la o masina cumparata ?

Detin o masina cumparata acum 1 luna,am contract de vanzare,copie dupa buletinul propietarei si actele ,carte si talon.

Vreau sa vand masina, si respectivul cumparator vrea o procura din partea mea, ca sa poata circula cu masina, nu se multumeste doar cu contract de v-c.

Intrebarea este am voie si in ce conditii sa dau o procura, respectiv o declaratie notariala ca poate circula cu masina, desi eu nu am apucat sa o trec pe numele meu,

Multumesc!
Si daca dati procura, e ca si cum i-as da eu, tot aia! Ca si eu, ca si dv., nu apar in registrele publice ca proprietar.
Sincer, nu inteleg foarte bine cu ce il ajuta pe cumparator. Sa ia o procura de la vecinul... :) Sper ca tineti la gluma, caci o gluma ar fi si declaratia aceea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura bulgaria, posibil??!!! freeusernet freeusernet Buna ziua , am o problema legata de o masina inmatriculata in bulgaria , sper ca cineva sa ma lamureasca pt ca cei de la politie nu cred ca o pot face ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon anbo anbo Buna ziua! sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)
Despagubire totala simimario simimario Am cumparat o masina adusa din spania si am facut contract de vanzare cumparare aici in Romania dupa care l-a o saptamana masina mea care era stationata a fost ... (vezi toată discuția)