Detin o masina cumparata acum 1 luna,am contract de vanzare,copie dupa buletinul propietarei si actele ,carte si talon.
Vreau sa vand masina, si respectivul cumparator vrea o procura din partea mea, ca sa poata circula cu masina, nu se multumeste doar cu contract de v-c.
Intrebarea este am voie si in ce conditii sa dau o procura, respectiv o declaratie notariala ca poate circula cu masina, desi eu nu am apucat sa o trec pe numele meu,
Si daca dati procura, e ca si cum i-as da eu, tot aia! Ca si eu, ca si dv., nu apar in registrele publice ca proprietar.
Sincer, nu inteleg foarte bine cu ce il ajuta pe cumparator. Sa ia o procura de la vecinul... :) Sper ca tineti la gluma, caci o gluma ar fi si declaratia aceea.
Recuperare talon
anbo
Buna ziua!
sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)
Despagubire totala
simimario
Am cumparat o masina adusa din spania si am facut contract de vanzare cumparare aici in Romania dupa care l-a o saptamana masina mea care era stationata a fost ... (vezi toată discuția)