avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Soft legislativ
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Soft legislativ

-stiu ca a mai fost discutat subiectul dar consider ca lucrurile s-au mai schimbat, prin urmare intreb colegii care folosesc softuri legislative, cam care ar mai fi optiunile raportate la calitate pret? ma intereseaza ca toata legislatia sa fie actualizata...
-am folosit lexexpert, ma tenteaza sa continui colaborarea cu ei dar in acelasi timp vreau sa stiu daca nu au aparut si alte softuri la fel de bune la preturi competitive;
-vizez sintact-ul (idrept), lexexpert-ul si expert-monitor-ul.
Cel mai recent răspuns: ioanaandreescu , utilizator 13:13, 24 Februarie 2014
Nu stiu daca ati vazut noul soft de la Indaco: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Softuri legislative Karmin Karmin Ce softuri legislative folositi?
Pe baza carui criteriu l-ati ales?
Ar fi util sa aflam avantajele si dezavantajele acestora :) (vezi toată discuția)
Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)
Soft legislativ Elena Anghelescu Elena Anghelescu Sunt in cautarea unui soft legislativ bun. Premisele: am lucrat ca si consilier juridic, am folosit LexNavigator (versiunea veche) si nu-mi place. Am luat ... (vezi toată discuția)