avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Sunt executat silit de 2 ani, as avea o intrebare, suma pentru care sunt executat silit creste de de la luna la luna sau de la an la an, sau ramane fixa asa cum am primit instiintare
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:21, 21 Noiembrie 2013
Daca e vb de un contract de credit, ii se adauga penalitati cf contractului. Daca ati plati mai mult decat reprezinta penalitatile pt suma datorata, nu ar trebui sa creasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu johncooper johncooper Buna dimineata, Mi s-a pus poprire pe salariu si pe toate conturile . As avea urmatoarele intrebari : 1. tinand cont ca eu am un venit brut de 1460 RON , ... (vezi toată discuția)
Executare silita, datorii la banci si kruk m_m m_m Buna ziua, Soacra mea a facut cateva imprumuturi pe vremurile cand se dadeau credite cu inconstienta si cum era de asteptat, dupa ce a iesit la pensie nu a ... (vezi toată discuția)
Ajutor...actualizare suma datorata anamariapitulice anamariapitulice buna seara.in anul 2007 am contractat un credit de la o banca in valoare de 8000 ron si bineinteles datorita posibiliatilor financiare reduse semnificativ nu ... (vezi toată discuția)