avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Retinere garantie de participare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Retinere garantie de participare

Buna ziua,

In cadrul unei licitatii deschise pentru achizitia unor servicii, un op. economic a depus o contestatie si aceasta a fost respinsa de CNSC ca nefondata. Potrivit art. 278^1 din OUG 34/2006 autoritatea a retinut o suma din garantia de participare. Intrebarea mea este: In ce cont trebuie virati acesti bani la bugetul de stat? Pentru ca autoritatea nu ii poate folosi, ea fiind finantata integral de la buget.. Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Retinere garantie participare la licitatie steef steef Am participat la o licitatie deschisa si am constituit garantia de participare la licitatie. Am contestat ulterior la CNSC raportul comisiei de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Suma retinuta in cazul respingerii contest de catre cnsc danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Ma ocup de achiztiile publice la o societate care este IMM. Voiam sa intreb daca suma retinuta in cazul respingerii contestatiei de catre CNSC se ... (vezi toată discuția)
Suma retinuta din garantia de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi transmiteti un punct de vedere cu privire la urmatoarea speta: Un ofertant a formulat contestatie cu privire la rezultatul unei proceduri ... (vezi toată discuția)