avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare la primarie fara raspuns
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare la primarie fara raspuns

Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la depunerea sesizari.
Cel mai recent răspuns: mapostolro , utilizator 20:32, 29 Februarie 2024
buna ziua. am mai facut o cerere pt ca nu mi sa raspuns la sesizare. raspunsul a venit apoi la prima sesisare dar total altceva fata de obiectul sesizari. am mai facut o cerere in care cer sa mi se dea raspunsul conform legii si nu altceva ce nu contine obiectul sesisari. apoi am primit raspuns dar datata anterior ultimei mele cereri in care mi se spune ca nu mai pot face sesizari avand acelasi obiect ele fiind puse clasari. unde ma pot adresa acum? si daca ma pot adresa singur sau am nevoie de avocat?
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2014
iuliy, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Bună aș vrea să știu ce trebuie să fac pentrucă am depus o reclamație la poliție și mi sa zis că îmi dă răspuns in termin de 30 zile dar a trecut vreo 70 zile de atunci si nici un răspuns. Următorul demers unde trebuie să îl fac am gândit să mă informez la poliția județeană. eu am depus reclamația in comună Vă multumesc
Ce se întâmplă în cazul în care cererea s-a prezentat direct primarului? Aparent, nu au registratură, drept pentru care nu a primit număr de înregistrare, iar refuzul a fost justificat verbal: "nu sunt bani". Vorbim de cerere de angajare asistent personal pentru persoană cu handicap grav cu însoțitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Actiune Roman85 Roman85 Institutia Bisericii ortodoxe Romane nu a dat curs in termdenul legal de 30 de zile la sesizarea mea o pot actiona in justitie pot cere ... (vezi toată discuția)
Am depus o reclamatie la primarie,termenul legal de a primi ... alexremus alexremus Am depus o reclamatie la primarie,termenul legal de a primii raspuns a fost depasit,primaria refuza sa trimita raspuns in scris. Cui reclam si care ... (vezi toată discuția)