avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Faliment firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Faliment firma

Va rog sa-mi spuneti ,daca in urma insolventei ,falimentului, radierii prin hotarirea judecatorului sindic, cu art .131 din L 85/2006 , ( firma avea debite la fisc) iar lichidatorul judiciar nu a atras raspunderea materiala administratorilor, fiscul poate sa ceara daune si cui ?. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 10:39, 23 Noiembrie 2013
Prin hotararea de radiere judecatorul sindic descarca de obligatii si administratorii societatii falite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent insolventa stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua , am avut o firma in faliment pentru care s-a dat sentinta \" În baza art. 131 din Legea 85/2006 închide procedura de faliment; aprobă decontul ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate comerciala teodora g teodora g am avut o societate care s-a radiat in martie anul acesta. A fost cu datorii la bugetul statului. Inainte de declansarea procedurii insolventei conform Legii ... (vezi toată discuția)
Lichidator judiciar Coman2010 Coman2010 Buna ziua, Am initiat procedura simplificata faliment, instanta a numit un lichidator judiciar cu o retributie de 3000 lei. Societatea nu are niciun bun ... (vezi toată discuția)