avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intermediere vanzare masina sh
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intermediere vanzare masina sh

Buna seara,

Am infiintat o societate comerciala, neplatitoare de TVA, prin care doresc sa intermediez vanzarea de masini second-hand.

Exista o modalitate prin care dealerul auto sa factureze catre mine si eu la randul meu catre client fara ca sa platesc mai intai din banii mei masina ?

Reprezentantele auto nu sunt de acord sa-mi plateasca comision din pretul lor de vanzare si doresc ca eu sa adaug castigul dorit pretului cerut de ei. In acest sens caut o varianta prin care sa nu trebuiasca sa detin bani cash.

Va multumesc, o seara buna !

Alte discuții în legătură

Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)
Livrari intracomunitare carmendehelean carmendehelean O societate comerciala achizitioneaza o masina second hand din UE care intra in activul firmei.Deoarece taxa de inmatriculare este prea mare vinde masina(cu ... (vezi toată discuția)
Tva marja germania ionut_h08 ionut_h08 Buna seara! As Avea o intrebare! Doresc sa infiintez o firma platitoare TVA in scopul achizitiilor auto si as vrea sa stiu urmatoarele: 1.Daca achizitionez ... (vezi toată discuția)