avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insolventa

IN cazul in care o societate de paza este in insolventa,un reclamant deschide actiune civila de neplata orelor suplimentare ce proceduri se pot face ptr obtinerea drepturilor banesti.
Cel mai recent răspuns: silviu35 , utilizator 13:56, 23 Noiembrie 2013
Exista pareri ca , potrivit art.36 din legea nr.85/2006, litigiul de munca se suspenda.

art.36 : De la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale.
IN final am pierdut tot ca client,dar administratorul care a avut firma cu nume x intrata in insolventa,si apoi sia deschis o alta firma cu o alta denumire pe numele lui poate sa ii se faca plingere penala si sa fie dat in judecata.
Poate sa i se faca plangere penala decat pentru savrsirea unor fapte de natura penala pe vechea societate.
ALTE cai de atac nu mai este sa imi recuperez drepturile banesti daca instanta mia respins dosarul ca firma e in insolventa,decit sa ii fac o plingere penala fostului angajator asta e procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca edroi gheorghe edroi gheorghe am lucrat anul trecut 2009 la o firma de paza ,in sept,si oct iar cu data de 1 nov am depus lichidarea care mia fost acceptata cu acordul ambelor parti pe ... (vezi toată discuția)
Impozitul unei societati aflate in insolventa ukzspan ukzspan Am o nelamurire si lucrez intr-o primarie de putin timp: O societate a intrat in insolventa m-am inscris la masa credala cu suma pe care o datora pana la data ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar al asociatiei asupra unui apartament detinut de o companie in insolventa talexi talexi Buna ziua, In blocul in care locuiesc avem ca restantieri la intretinere cateva apartamente care apartin unei companii aflate in insolventa si as vrea sa ... (vezi toată discuția)