avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie noua
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie noua

va rog sa ma ajutati cu informatiile de baza necesare infiintarii unei noi asociatii de proprietari.Dorim sa ne desprindem dintr-o asociatie veche si foarte mare, care nu-si mai justifica utilitatea si sa facem una noua si mai mica.
Daca doreste cineva sa ma ajute concret, am nevoie de cateva modele, pe care sa mi le trimita pe adresa de e-mail.
- model de tabel/ cap de tabel
- model de statut
- model de acord de asociere/acord locatari
- alte documente necesare
adresa de e-mail lucaffeoffice@yahoo.com
va multumesc pentru ajutor si amabilitate
cred ca aveti nevoie de un consultant pe probleme juridice...;) cine credeti ca va da totul asa, "mura in gura"...:-/
Intrati pe adresa noastra si vedeti un statut proaspat facut pe care-l adapatati la asociatia dv.

[ link extern ]

De unde sunteti, din ce oras?

felicitari colegului care cred ca v-a dat mai mult decat va asteptati si va dorim succes in noua asociatie :thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul asociatiei de proprietari popcrys popcrys Ma intereseaza daca legea 230/2007 si normele de aplicare hg1588/2007 prevad ca anexe statutul asociatiei de proprietari si acordul de asociere . Mentionez ... (vezi toată discuția)
Contributie la plata cheltuielilor quiras quiras Avem situatia urmatoare: -locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje ,am contract individual la apa ,electricitate,gunoi,gaze etc.cat despre incalzire....centrala ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari, bloc cu 2 scari vrem separare de scara 2 daedalus daedalus Buna seara, Suntem o asociatie de proprietari (un bloc cu 2 scari) cu un administrator sa zicem putin dezinteresat.... Am dori ft tare sa ne separam ca si ... (vezi toată discuția)