avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Arenda teren
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Arenda teren

arendasul a inregistrat, la Primarie, un contract de arenda in care arendatorul a fost semnat in fals ! Cum poate fi anulat acest contract ?

Alte discuții în legătură

Contract de arenda Magdalena09 Magdalena09 Buna ziua. Am primit o adresa prin care se solicita rezolvarea urmatoarei situatii: in anul 2009 a fost incheiat un contract de arenda cu x. Arendatorul a ... (vezi toată discuția)
Contract arenda neinregistrat la primarie plata arenda sanda2s sanda2s Buna seara, In anul 2013 mama mea a semnat un contract de arenda cu un arendas, urmand ca acesta sa inregistreze contractul la primarie. Incepand cu anul 2015 ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant in arenda claudiu_2014 claudiu_2014 buna seara, am mai pus citeva intrebari pe forum, fara raspuns....poate acum am mai mult noroc... am un pamint in arenda, l-am vindut catre arendas, am pus si ... (vezi toată discuția)