avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copie certificata din arhiva Camerei Notarilor Publici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copie certificata din arhiva Camerei Notarilor Publici

Este valabila doar 6 luni?
Buna ziua,
Orice copie certificata de notar sau de Camera notarilor publici sunt valabile sine die!
Dumneavoastra va referiti la cerificatul din care rezulta ca nu s-a dezbatut o succesiune?
Gabriel Klein Kiritescu
Am in fata mea copia unui certificat de mostenitor, certificata de CNP. Aceasta copie, o fila fata/verso, este insotita de o alta fila pe care este textul certificarii copiei si o parafa, langa stampila CNP, care zice: TERMEN DE VALA BILITATE 6 (SASE) LUNI DE LA DATA ELIBERARII.
Da. Este valabila numai 6 luni, Orice copie de pe actele din arhiva biroului notarial sau a Camerei este valabila 6 luni Asa prevede Legea si Regulamentul de punere in aplicare a Legii 36/1995.
Domnul notar, sunteti amabil sa-mi dati citatul din Regulament, ca eu nu am gasit nimic din ce spuneti. Multumesc!
art. 151 alin 6 din Legea notarilor publici si activitatii notariale 36/1995.

Alte discuții în legătură

Arhiva dosare succesorale dariad dariad Am gasit cateva informatii ca dupa preluarea arhivelor succesorale de catre Camerele Notarilor Publici de la fostele Notariate de Stat, dosarele succesorale ... (vezi toată discuția)
Cit timp trebuie pastrate documentele notariale dupa moartea notarului respectiv? gheo71 gheo71 Si mai ales cine sau ce institutie trebuie sa le pastreze ? ori se arunca/distrug Cu alte cuvinte in cazul in care un notar din Romania care a decedat si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)