avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Supliment 25%+25%, funct.public-reloaded
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Supliment 25%+25%, funct.public-reloaded

Buna ziua !
Sunt funct.public, si am castigat in instanta la trib.buc, plata 25 %+25% suplim.post si treapta, fara a se preciza de instanta procentul, lasand acesta la indemana legiuitorului.
Pana la data de 10 aprilie 2009, cand expira termenul, trebuie sa solicit completarea hotararii instantei :help:, conf..art.281,ind 2, CPc, adica sa gasesc o motivare solida pentru care sa invoc cei 25%, respectiv auditorii interni,viza cfp,faptul ca sporurile max.acordate sunt de 25%, vina legiuitorului ca nu a emis normele de aplicare pentru art.31/ leg.188/1999, alte „fineti”juridice, etc..va rog , persoana ce poate sa ma ajute sa formulez,aceasta cerere, sa ma contacteze la e-mail : joji_may59@yahoo.com
Ofer recompensa. Urgent ! Cu stima, stefan

Alte discuții în legătură

Supl.tr-post 25%+25%, functio.public mjion mjion Buna ziua ! Sunt funct.public, si am castigat in instanta la trib.buc, plata 25 %+25% suplim.post si treapta, fara a se preciza de instanta procentul, lasand ... (vezi toată discuția)
25%+25% supl.post/treapta func.public-reloaded mjion mjion Buna ziua ! Sunt funct.public, si am castigat in instanta la trib.buc, plata 25 %+25% suplim.post si treapta, fara a se preciza de instanta procentul, lasand ... (vezi toată discuția)
Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)