avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de treaptã la fp
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de treaptã la fp

Salutate prieteni !
Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea sporului de treaptă și suplimentul postului cum au justificat procentul de 25% pe care l-au cerut? Daca se poate cu baza legală și cu definirea acestor sporuri. Ce sunt ele și cărei categorii de funcționari publici se aplică? Care este metoda de calculare a lor?
Vă mulțumesc anticipat.
Dacă cineva poate să-mi trimită o acțiune astfel motivată.
Cel mai recent răspuns: carmen a , utilizator 20:50, 22 Iunie 2009
Acest subiect este dezbatut si aici, poate va ajuta
www.avocatnet.ro/content/for...
daca imi dai adresa de e-mail iti trimit vreo 8 sentinte definitive si irevocabile in acest sens
Acest spor, in cuantum de 25%, este primit de auditori, conform legislatiei specifice.
Mai este un topic util in cadrul acestei sectiuni, important este sa aveti colegi auditori in institutia in care lucrati sau in cea care este ierarhic superioara.
Rog frumos pe dl. siwdem, as dori si eu cateva din acele sentinte , adresa de mail ioja.maria@gmail.com. Multumesc foarte mult.
s-a facut!
cea de la Curtea de apel Craiova e excelenta,

Alte discuții în legătură

Functionar public -recuperare: supl.post 25%+supl.tr.25% mjion mjion 1.-unele hotarari judecatoresti,privind aceasta speta, decid definitiv si irevocabil plata din urma a celor 2 sporuri in cuantum de 25% din salariu. CApel Cluj ... (vezi toată discuția)
Recurs/revizuire hot.definitiva ? mjion mjion Buna ziua! funct.public.am castigat la trib.buc.sect. IX contenc. recuperare sporuri supl.post si treapta 25%+25%. Inst.publ. a inaintat recurs, iar curtea de ... (vezi toată discuția)
Acordare spor treapta/supl.post/25%+25% mjion mjion Dupa ce trib.Buc.ne-a dat sentinta favorabila in acordarea celor doua sporuri, Curtea de Apel Buc. a desfiintat sentinta/irevocabila. Dorim sa ... (vezi toată discuția)