avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O noua ordonanta - detasare de la un institut la altul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O noua ordonanta - detasare de la un institut la altul

Buna ziua
va rog sa-mi spuneti cum se numeste ordonanta de guvern care am inteles ca s-a dat luna aceasta in care nu mai poti sa iti faci detasarea de la un institut la altul(e vorba de munca la stat in care puteai sa iti faci detasarea pe o perioada determinata de la o institutie la alta fara concurs si am inteles ca sa dat ceva ordonanta luna aceasta care anuleaza acest lucru dar pe o perioada determinata)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:22, 27 Noiembrie 2013
Nu cunosc sa existe un astfel de text de lege in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare din privat in public ? camelia caprila camelia caprila Daca lucrezi ca jurist intr-o firma privata poti fii detasat intr-o institutie de stat? Codul muncii nu specifica.Conform carei legi se poate sau nu se poate? ... (vezi toată discuția)
Detasare pe fct de director in invatamant. drinceanudoinita drinceanudoinita Daca un cadru didactic este detasat pe functia de director pana cel mai tarziu la o anumita data, poate conducerea sa anuleze dispozitia de detasare inainte de ... (vezi toată discuția)
Detasare ContSters146823 ContSters146823 Ultima practica in institutiile statului este lucrul cu personal detasat de la alte unitati, societati, s.a. Personalul detasat are incheiat un C.I.M. cu ... (vezi toată discuția)