avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fara permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fara permis de conducere

Buna ziua.Cum spunem toti,am facut o prostie...Am fost la o petrecere si am baut vreo 2 beri si am primit provocare sa ma urc la volanul unei masine,neavand carnet si bineinteles ca am fost tras pe dreapta.Am fost dus la sectie am dat declaratie si domn'politist mi.a spus ca pot sa ma duc acasa,nespunandu-mi nimic altceva decat ca va veni o amendata prin posta.Eu am asteptat si nu am primit nimic.Acum 2 zile am luat carnetul si cand am fost ieri sa ridic dovada,domnisoara de acolo ma intrebat daca am condus vreodata fara carnet,eu am raspuns ca da si ma trimis la sectie sa ii aduc dosarul sau ceva cu stare dosarului...Acuma eu ce pot face?Ce mi se poate intampla?In afara de anularea carnetului
Ceva de genul: xxxx/P/2013, dosarul are numar unic de parchet cu siguranta.
Trecand mai bine de un an,am fost chemat la sectia de politie ca sa dau o declaratie privind incidentul.....Domn' politist de acolo a incercat sa imi explice ca drept consecinte la ce am facut si fiind prima abatere o sa vorbesca cu domnu procuror sa mi se aplice o amenda administrativa+ suspendarea carnetului pe durata de 3 luni.Ce este o amenda administrativa?
ok.....astazi am primit instiintarea,sunt speriat si nu stiu ce sa fac....nevoie de niste sfaturi....
eu as dori sa pastrez carnetu....
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2014
Cristi1994, utilizator
Ce instintarea ati primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea autotorismului unei persoane care nu poseda permis de conducere golanul golanul am incredintat masina unei persoane care m-a mintit ca poseda permis de conducere si care se afla sub influenta alcoolului , la fel ca si mine.am fost opriti ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu permisul suspendat robert craciunescu robert craciunescu Buna, Am si eu o problema,am fost surprins conducand un autovehicul cu permisul suspendat,m-au dus la sectie mi-au facut dosar de cercetare penala,iar ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis - examen auto peste o saptamana - pedepse asuramyx asuramyx Astazi am fost oprit de catre politia rurala in timp ce conduceam masina tatalui meu,cu el in dreapta mea, pe un drum judetean,care este foarte putin ... (vezi toată discuția)