avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare ONG - Dosar Personalitate Juridica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare ONG - Dosar Personalitate Juridica

As dori sa-mi spuneti daca copiile xerox color sunt acceptate la dosarul de dobandire a personalitatii ONG-ului? O lista cu actele exacte si numar exemplare ar fi binevenita, pe net apar tot felul de informatii care mai mult de bulverseaza decat ajuta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 15:03, 6 Decembrie 2013
Dovada sediu(contract comodat,acte proprietate imobil ).dovada patrimoniu,rezervare denumire,caziere fiscale membrii fondatori,act constitutiv si statut
Se accepta copii xerox color?
puteti folosi si copii color dar scrieti pe ele conform cu originalul si semnati-va.
copiile color nu sunt acceptate decat pentru conform cu originalul.
O detaliere a procedurii de constituire puteti gasi aici [ link extern ] /
Nu conteaza daca o copie este color sau alb-negru. Pentru dosar de infiintare ONG, unele documente trebuie sa fie in original, altele in copii legalizate sau certificate... culoarea nu conteaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare ong ecaterina10 ecaterina10 Am înțeles că pentru obținerea de fonduri europene pentru înființarea unei grădinițe în mediul rural,în zona Moldovei(județul ... (vezi toată discuția)
Pasi infiintare ong mi_re_la68 mi_re_la68 Buna ziua. Va rog sa ma indrumati ce acte trebuie facute in vederea constituirii unui ONG pentru strangere de fonduri cu scop umanitar (orteza brat pentru un ... (vezi toată discuția)
Asociatie non profit adelinabratu adelinabratu am o fetita cu autism.as dori sa infiintez o asociatie pt a putea sa strang fonduri necesare terapiei.ma poate ajuta cineva la modul concret.am inteles de la ... (vezi toată discuția)