avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CSM-ul, sintagma “de îndatã” si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CSM-ul, sintagma “de îndatã” si oportunismul referitor la „mãsurile premergãtoare fixãrii primului termen de judecatã"

Moto:
îndátă adv. (în și dată). Pe dată, imediat. Îndată ce și (maĭ puțin bine) de îndată ce, imediat ce, cum: îndată ce l-a văzut (saŭ cum l-a văzut), l-a și prins. – Se poate scrie și în dată, ca pe dată. Fam. și pop. în data mare, foarte răpede [!]: a venit în data mare.
Sursa: Scriban (1939)

---------------------------------------------------------
Pe rol pronunţarea asupra acţiunii în contencios administrativ formulată de reclamantul DDA, în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Superior al Magistraturii, având ca obiect anularea pct.19 din Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 637/2012.
-----------------------------------------------------
Reclamantul s-a adresat Consiliului Superior al Magistraturii cu plângerea nr. 12368/1154 din 20 mai 2013, în care a cerut să fie anulat art. 1031 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, aprobat prin HCSM nr. 387/2005 si introdus prin oct. 19 din HCSM nr. 637/2012.
----------------------------------------------------------
Concluzia Comisiei a fost că "nu este oportună abrogarea e dispoziţiilor art. 703' din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti", iar acest răspuns i-a fost comunicat de Consiliul Superior al Magistraturii sub nr. 12368/1154/2013 la data de 25 iulie 2013.
---------------------------------------------------------------

Vezi Sentinta civila nr.3353 din 01.XI.2013 pronuntata de CAB - Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal integrala la adresa:

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
legalmgm, utilizator

Alte discuții în legătură

Normativ proiectare sali de judecata arhitectool arhitectool Buna ziua, Sunt arhitect si am de proiectat o cladire administrativa in care etajele vor fi de tip open-space, cu posibilitatea de a fi inchiriate pentru ... (vezi toată discuția)
Prevederi ale regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, cunoasteti alte prevederi ale Regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor, decat cea pe care am ... (vezi toată discuția)
Sunt interesat..........! loris gabriel loris gabriel Ma scuzati as vrea sa stiu si eu cat dureaza vacanta judiciara(judecatoreasca).... si datele mai precise de cand ...pana cand...?.Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)