avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Normativ proiectare sali de judecata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Normativ proiectare sali de judecata

Buna ziua,
Sunt arhitect si am de proiectat o cladire administrativa in care etajele vor fi de tip open-space, cu posibilitatea de a fi inchiriate pentru birouri sau de catre tribunal pentru sali de judecata.
Am aflat ca ar exista un Normativ de proiectare pentru sali de judecata. Exista asa ceva? Ma poate ajuta cineva in acest sens?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: arhitectool , utilizator 11:10, 17 Octombrie 2014
da, sunt o serie de Norme de aplicare la Legea 50/1991 privind cladirile administrative .
Imi puteti indica un link, un titlu sau orice m-ar putea duce catre acest normativ? Eu am cautat in toate felurile si nu reusesc sa gasesc nimic concludent.

multumesc.
arhitectool a scris:

Imi puteti indica un link, un titlu sau orice m-ar putea duce catre acest normativ?

Nu poate. Asa raspunde dumnealui uneori: telegrafic, evaziv sau complet offtopic.
Cititi si Hotararea nr. 781 din 5 septembrie 2012 pentru completarea Regulamentului de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005:
[ link extern ]
Multumesc. Este cat de cat un punct de plecare. Alceva inca nu am gasit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contradictie intre codul de procedura civila si regulamentul de ordine interioara al instantelor? marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Nu pot sa inteleg de ce in CPC scrie ca \"judecatorul nu poate lua parte la judecata aceleiasi pricini in caz de rejudecare dupa casare\" iar in Regulamentul ... (vezi toată discuția)
Prevederi ale regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, cunoasteti alte prevederi ale Regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor, decat cea pe care am ... (vezi toată discuția)
Sunt interesat..........! loris gabriel loris gabriel Ma scuzati as vrea sa stiu si eu cat dureaza vacanta judiciara(judecatoreasca).... si datele mai precise de cand ...pana cand...?.Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)