Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

lntabulare tunel care uneste 2 hale industriale

Vorbim de o constructie cu suprafata la sol de 70 mp care uneste 2 hale de productie. Este sau nu necesara modificare plan de amplasament si fisa imobilului si actualizare informatii la oficiul de cadastru, respectiv intabulare sau modificarea celei a uneia din hale?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:53, 28 Noiembrie 2013
Buna ziua,

Daca tunelul in cauza este o constructie care s-a edificat in baza unui Certificat de Urbanism, si a unei Autorizatii de construire proprii (numai pentru el) si a fost pus in functiune in baza unui P-V de receptie la terminarea lucrarilor tot propriu, atunci el capata identitate cadastrala (Nr. cadastral) in Cartea Funciara care se refera la terenul pe care a fost edificat.

Daca halele si tunelul se gasesc amplasate pe un teren unic, care are deschisa CF, atunci trebuie refacuta documentatia cadastrala pentru a reflecta realitatea actuala.

Daca tunelul este situat pe un teren ce are propria sa CF, atunci el trebuie sa fi fost deja identificat printr-o Documentatie cadastrala proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hala productie publicitara mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Vreau sa cumpar o bucata de teren de aprox 500 mp . Inainte de a-l cumpara am inteles ca trebuiesc indeplinite niste conditii . Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Autorizare pentru consolidare,extindere,masardare mariama mariama ce acte imi trebuie pentru a obtine certificatul de urbanism si autorizatia pentru consolidare, extinderea si masardarea unui imobil (vezi toată discuția)
Intabulare cladire Oana  Tudor Oana Tudor Am o problema si nu reusesc sa ii gasesc soluţia. Societatea a cumparat de la alta societate o magazie (nu si terenul aferent). Această tranzacţie ca sa ii ... (vezi toată discuția)