avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Hala productie publicitara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Hala productie publicitara

Buna ziua ,

Vreau sa cumpar o bucata de teren de aprox 500 mp .
Inainte de a-l cumpara am inteles ca trebuiesc indeplinite niste conditii .
Va rog sa-mi spuneti ce autorizatii imi trebuie pentru a amplasa o hala mobila in care sa fac productie publicitara . de unde obtin autorizatiile ? Terenul trebuie sa fie incadrat intr-o anumita forma (
intravilan , industrial ? )
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: SC TOP SURVEY SRL , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 21:38, 24 Noiembrie 2011
Nu stie nimeni sa raspunda ?
nu prea stie nime... pt ca problema e prea ampla.
Ar trebui sa cautati un "site" al proiectantilor/arhitectilor" pt problema dvs.
1.din pv al autorizatului cadastru: terenul pe care construiti trebuir sa fie intravilan categoria de folosinta Curti constructii si sa aiba acordat nr cadastral. pentru ca la Autorizatia de construire aveti nevoie de un plan avizat de OCPI. iar OCPI cere aceste conditii pentru a aviza planul.

2. pasul 1 ar fi sa solicitati primariei Certificat de Urbanism : acesta contine o lista cu avize necesare de la mama ei (biroul urbanism al primariei) si va si informeaza daca terenul intravilan, curti constructii, cu nr cadastral este si "Construibil" conform lg 50/91

3. dar pt o "hala de productie" trebuie sa fiti persoana juridica, deci ar trtebui sas va comportati ca o persoana juridica (nu puteti construi in regie proprie, nu lucrati fara acte) deci va adresati unei firme de proiectare care se ocupa si de Certificastul de urbanism si de alte n+1 conditii cum ar fi hala productie in zona rezidentiala sau etc....

Inainte de al cumpara solicitati vanzatorului un Certificat de urbanism de la primarie.
Puteti afla informatii cu privire la regimul urbanistic al zonei in care urmeaza sa faceti investitia si anumite restrictii, avize, daca in zona nu este permisa un anumit tip de activitate puteti afla. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan arabil nicolae m nicolae m buna seara ! am cumparat un teren intravilan arabil cu numar cadastral si inscris in cartea funciara si vreau sa construiesc pe el, se poate?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)
Plan de incadrare in zona roberta0728 roberta0728 detin un teren intravilan si doresc sa construiesc o pensiune pe el,am mers sa obtin autoriz.de constr.,insa mi s-a spus de catre proiectant ca nu poate incepe ... (vezi toată discuția)