avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Bigamie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Bigamie?

m am casatorit in turcia acum 14 ani,intre timp am venit in Ro fara sa divortez si sunt casatorita legal in RO.as vrea sa stiu daca casatoria din turcia mai este legala avand in vedere ca nu am divortat si a fost facuta cu un cetatean turc?pot fi acuzata de bigamie? va multumesc!
DA. Intrebarea dumneavoastra este ghici ciuperca ce-i?
Buna ziua! Cum sa nu fie legala daca nu ati divortat?
Da, sunteti bigama.
Adica de ce n-ar fi legala ? Asta din Romania se poate anula pt ca intr-adevar sunteti bigama.
am consultat un avocat si m a intrebat daca la incheierea casatoriei din RO am avut probleme,evident ca nu am avut.m ia zis sa stau linistita in cazul asta
Stati linistita, pana va treziti cu dosar penal.
Oare cand v-ati casatorit in Romania nu ati dat declaratie ca nu mai sunteti casatorita?

Alte discuții în legătură

Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Divort sau anularea casatoriei? angymya angymya pe scurt am sa va spun povestea mea.am cunoscut un tip din egypt pe internet, am mers la el in vara am stat 2 saptamani timp in care i-am cunoscut familia, ... (vezi toată discuția)
Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie debora debora Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ... (vezi toată discuția)